Over ons

LK Elektra is een fris en jongdenkend installatiebedrijf dat goed op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op elektrotechnisch gebied. Sinds de start heeft LK Elektra een flinke groei door gemaakt. Op dit moment maken we gebruik van een opslaglocatie in Eerbeek en is onze hoofdvestiging gelegen in Brummen.

LK Elektra focust zich op diverse vormen van elektrotechnische installaties, maar binnen elke klus hanteren wij dezelfde kernwaarden.

Contact opnemen

Klant centraal

Bij LK Elektra vinden we het belangrijk dat elke klus in goed overleg met de klant op voorhand wordt uitgedacht. Korte lijnen en samen sparren over de juiste oplossing zorgt ervoor dat beide partijen weten wat er gaat gebeuren en op welke manier. Een goede voorbereiding en planning is immers het halve werk.

Daarnaast vinden we nauw contact met de klant belangrijk omdat we op deze manier kunnen inspelen op de wensen van de klant. Onze werknemers hebben door hun ervaring vaak net even een andere kijk op elektrotechnische zaken. Deze andere kijk resulteert vaak in een deskundig advies waardoor de installatie bijvoorbeeld net wat toekomstbestendiger of kosten efficiënter kan worden ingericht dan de oplossing die voor de hand ligt.

Wat klanten zeggen

Lekker vlot en betaalbaar!!!!

N. Snip

Via Facebook

Vandaag een kookgroep geplaatst zeer netjes gewerkt goede vakmensen ik beveel zekers lk elektra aan voor al uw klussen. Ga zo door jongens 👍👍

J. Gronouwe

Via Facebook

Snelle reactie en netjes werkend 👍

C. de Pee

Via Facebook

Eerlijke prijzen

Natuurlijk blijft bij ons kwaliteit altijd hoog in het vaandel staan. Maar kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn. Zolang een klus maar goed uitgedacht wordt. De elektriciens van LK Elektra streven altijd naar het leveren van elektrotechnische oplossingen tegen een eerlijke prijs.

Zoals eerder al benoemd is, vinden wij bij LK Elektra dat iedere klus netjes uitgevoerd wordt en dat de oplossing aansluit bij de wens van onze klant. Onze specialisten nemen de tijd voor iedere klus ongeacht de grootte van de klus.

Deze wijze van plannen zorgt er voor dat geen enkele klus door tijdsdruk sneller afgerond wordt, iets dat vaak ten koste gaat van de kwaliteit die onze elektriciens leveren.

Ons team

Matthijs Krijgsman
Monteur

Thimo ligt
Monteur

Kas Arentshorst
Monteur

Xenn Venema
Monteur

Floris Troost
Monteur

Contact opnemen

Heb jij hulp nodig bij elektrotechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Mail ons Bel ons