Beveiligingssystemen

In en rondom uw woning altijd een oogje in het zeil kunnen houden op het moment dat u niet thuis bent door middel van beveiligingssystemen? Uw gezinsleden een veiliger gevoel geven wanneer u zelf van huis bent? Of ongewenste gasten in een vroeg stadium afschrikken in en rondom uw huis?

Door de razendsnelle ontwikkeling in de techniek van beveiligingssystemen zijn deze installaties steeds gebruiksvriendelijker geworden, waardoor de beveiligingssystemen beter beschikbaar zijn geworden voor een groter publiek.

Contact opnemen

Beveiligingssystemen thuis

Niet alleen zakelijk, maar ook steeds meer particulieren kiezen voor het plaatsen van een camera beveiligingssysteem.

LK Elektra is gespecialiseerd in het installeren van Hikvision en Klik Aan Klik Uit camera beveiligingssystemen. Bovendien kunt u natuurlijk altijd terecht bij ons voor elektrotechniek klussen. Onze installateurs gaan voorafgaand aan een klus met de klant in gesprek en voorzien de klant van nauwkeurig advies aangaande de installatie van het indoor en/of outdoor camera beveiligingssysteem.

De laatste technieken

De camera beveiligingssystemen die LK Elektra aanbiedt zijn voorzien van de laatste technieken. Zo zijn de camerasystemen van Hikvision en Klik Aan Klik Uit te koppelen met uw Smart Home app op uw smartphone, tablet of computer. Hierdoor heeft u altijd toegang tot live camerabeelden in HD kwaliteit, zelfs in de nacht. Ook heeft u de mogelijkheid om video’s op te slaan en heeft u de mogelijkheid om te praten via een ingebouwde speaker en microfoon.

Bent u op zoek naar een installateur die het proces van A tot Z van u overneemt? LK Elektra staat open voor een kennismakingsgesprek. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Mail ons Bel ons

Contact opnemen

Heb jij hulp nodig bij het plaatsen van een alarmsysteem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Mail ons Bel ons