Domotica

Smart Home domotica systemen winnen snel terrein en zijn niet meer weg te denken uit onze hedendaagse wereld. De Smart Home KNX systemen die LK Elektra installeert verbinden probleemloos uw elektrische apparaten of schakelmateriaal met één app.

Contact opnemen

Voorbeelden domotica in huis

Door de uiteenlopende mogelijkheden is de perceptie dat er een hoge prijs gekoppeld is aan een dergelijk systeem. Dit is niet altijd waar.

LK Elektra werkt met Gira eNet Smart Home omdat bestaande schakelaars dusdanig kunnen worden aangepast waardoor uw thuissituatie gereed gemaakt kan worden voor het installeren van een KNX domotica oplossing. Door deze aanpak worden de kosten beperkt en is voor een relatief lage prijs een systeem te installeren bij u thuis of in uw bedrijfspand.

Kwalitatieve merken

LK Elektra werkt op het gebied van domotica samen met Gira. Het eNet Smart Home systeem van Gira stelt u in staat om geautomatiseerd de temperatuur te regelen, gordijnen te openen, de koffie machine aan te sturen of media zoals muziek en televisie te bedienen.

Deze Smart Home KNX installaties zijn niet alleen toepasbaar op nieuwbouwprojecten. Ook is Gira eNet Smart Home toepasbaar op renovatieprojecten.

 

Onze laatste domotica projecten

Contact opnemen

Heb jij hulp nodig bij domotica of wilt u hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Mail ons Bel ons